4 Ekim 2015 Pazar

Raf Sistemleri Mağaza Dizayn İstanbul Avrupa Yakası

Mağaza Raf sistemleri sektöründe öncü firmalardan Artist Dekorasyon Giyim Mağaza Dizayn ve Vitrin Mankeni firması, İstanbul, Avurapa yakasında Güngören ilçesinde merter bölgesinde ki 3 katlı ShowRoom da müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.


12 yıldır köklü firma olan ve sektöre yön veren yenilikçi vizyonu ile mağaza açmak isteyenlere en doğru çözümleri sunan firma, profesyonel yönü ve tecrübeli ekip kadrosu ile Çelik Depo Raf sistemleri, Askı sistemleri, Vitrin mankeni alanında da Mağazacılık sektöründe A'dan Z'ye tüm hizmet ve kurulum çözümlerini yerine getirmenin haklı gururunu taşımaktadır.



raf sistemleri
Mağaza Raf Sistemleri


Çelik Depo raf sistemleri alanında da özellikle tekstil raf ve depolarında da kullanılan modeller tercih edilmekte ve firma olarak satışını gerçekleştirmekteyiz.

Artist Dekorasyon Mağaza Raf Sistemleri alanında faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine en doğru ürünü ve hizmeti sunabilmek için, alt departmanından başlayarak tüm iş akışını en gelişmiş teknoloji ile müşterilerine sunmanın haklı gururunu taşımaktadır. 12 yıldır aralıksız mağaza dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren Artist Dekorasyon, Projelendirme aşamasında bilgisayar destekli programları kullanarak müşterilerine ücretsiz proje danışmanlık hizmeti vermektedir, Kalite sağlamak amacıyla satış-pazarlama ve teslimata kadar olan aşamaları ise “Kurumsal kaynak Planlama Üretim ve yönetim sistemi programı kullanmaktadır.”

Raf Sistemleri | Artist Dekorasyon | Vitrin Mankeni


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder