11 Kasım 2015 Çarşamba

Raf Sistemleri ile Mağaza Tasarımı

Mağazacılık alanında en önemli kurallardan biri, ürünleri en doğru ve müşterilerinin gözüne en etkili şekilde sunmaktır. Bu doğrultuda mağazanızın konumu ne kadar önemli ise içi tasarımı da o kadar önemlidir. Müşteri içeriye girdiğinde etkilenmeli, aradığını rahat bulmalı ve alışverişin mutluluğunu en iyi şekilde yaşamalıdır.

Bu noktada Artist Dekorasyon firması 12 yıllık tecrübesini bu misyonda müşterilerine sunmayı ve tüm mağaza tasarımı ve vitrin dizayn planlarını buna göre hazırlamaktadır. Bunun için Raf sistemleri de hazırlanışı ve yerleşimi son derece önemlidir.




Yüzlerce mağazaya farklı ve kendine özgü tasarımları ile hizmet sunan firmamız, Merter bölgesinde 3 katlı showroom da tüm mağaza donanım sistemleri ve aksesuar ürünlerinin imalat, toptan ve parekende satışını da gerçekleştirmektedir. 

Mağaza tasarımında öncelik, askılık çeşitleri de son derece önemli bir yerde konumlandırılmaktadır. Elbiselerin en şık askılıklarda yer alması müşterilerin ürünün kalitesini ön planda tutmayı amaçladığı bilinmelidir.

1 yorum:

  1. Mağaza Tasarım ve Raf sistemleri ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 637 66 24 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil